Сьогодні у Науково-дослідному гірничорудному інституті ми започаткували нову традицію

Сьогодні у Науково-дослідному гірничорудному інституті ми започаткували нову традицію – широке обговорення результатів науково-дослідних робіт, які пов’язані з проблемами громади міста, шляхом організації розширених засідань науково-технічної ради із залученням стейкхолдерів та ЗМІ.

Перше розширене засідання НТР відбулось за результатами роботи, яка пов’язана з проведенням геофізичних вишукувальних робіт з подальшою оцінкою стійкості порожнин і ціликів та прогнозом можливих деформацій і аварійних ситуацій. НДР є складовою проєкту землеустрою з рекультивації площі порушених земель в районі вулиць Старовокзальна, Широківська, Клайпедська та Кавказька. Наукова робота є актуальною для міста, оскільки з неї починається масштабний проєкт благоустрою зони на території Центрально-міського району, яка була порушена гірничими роботами минулого століття.
Наступне розширене засідання науково-технічної ради НДГРІ заплановане на 25 травня 2021 року о 15:00 (пр. Гагаріна 57) і присвячене питанням узгодження завершеної НДР «Розробка Методики визначення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря на відкритих гірничих роботах».
Для участі у засіданні необхідно до 12:00 24.05.2021р. подати заявку на акредитацію за QR-кодом, або за посиланням: https://forms.gle/4SXK9aq82jJ9D3QPA
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *